1e BC Nieuwsbrief: Van Zwitserland BV

Nieuw Businessclublid Van Zwitserland BV:

Businessclub BVV Barendrecht heeft kortgeleden in Van Zwitserland BV (linkwww.vanzwitserland.nl) een nieuw lid verwelkomd. Helemaal onbekend is dit bedrijf niet, want Marten en Michiel Pannekoek zijn de eigenaren en Hans Stoop is verantwoordelijk voor de commercie bij het bedrijf dat in Delft is gevestigd.

Hans Stoop heeft zelfs nog in het eerste elftal van Barendrecht gespeeld en is daarna uitgewaaierd naar Smitshoek, Strijen en PSV Poortugaal. De Rotterdammer overweegt in de toekomst weer te gaan voetballen, maar dan in de 35+ competitie. ,,Maar dan moet ik eerst 35 jaar worden’’, zegt hij lachend. ,,Ik heb inderdaad plannen om met Marten Pannekoek weer te gaan voetballen. Wij bewaren nog altijd heel prettige herinneringen aan onze periode bij Barendrecht en dat is ook de reden dat wij lid zijn geworden van de businessclub.’’

Van Zwitserland BV is dé specialist op het gebied van voertuigveiligheid voor het camperbedrijf, de wagenparkbeheerder, landbouwmechanisatie of de carrosseriebouwer. Hans Stoop: ,,Wij produceren en leveren achteruitrijcamera-systemen (bijv. Van Gansewinkel) en een breed scala van andere voertuigveiligheidsproducten. Dit doen we in de hele Benelux en ook in Frankrijk en Engeland. Door ons lidmaatschap bij Businessclub BVV Barendrecht hopen we ons zakelijk netwerk verder te vergroten en doen we iets terug voor deze leuke voetbalvereniging’’.

Verdere info: www.vanzwitserland.nl