B-2-B & haring!

Marcel Hakemulder van Eetcafé Digels nodigt u als “jongste” BVV wedstrijd shirtsponsor uit voor zijn Haringparty op vrijdag 26 juni a.s. in zijn nieuwste aanwinst café restaurant De Platte Reedijk in Heinenoord. U bent welkom vanaf 17.00 uur en diverse artiesten laten de Hollandse Nieuwe nog beter smaken. Morgen, vrijdagavond 12 juni a.s. kunt u in deze locatie reeds voorproeven bij de Hollandse Avond met leuke Hollandse artiesten. Als u niet zo ver van huis wilt, bent u zaterdagavond 13 juni a.s. vanaf 21.00 uur van harte welkom in Diggels voor de “Make a wish” avond, u ongetwijfeld bekend van TV en het goede doel.

Zowel BVV Vrouwen 1 als de mannelijke BVV-ers spelen zaterdag 13 juni a.s. in de finale van de Voetbal Rijnmond Cup. Deze finales worden gespeeld bij VV Charlois aan De Oldegaarde te Rotterdam. De dames spelen om 13.00 uur tegen VV Rhoon en de heren treden om 15.00 uur in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo aan tegen Jodan Boys. Moedig de BVV-ers aan Op Zuid en kom daarna gezellig nog wat drinken bij onze eigen gezellige club!

Woensdag 17 juni a.s. bent u weer uitgenodigd voor de fameuze Haring- en BBQ Party van ons Businessclublid Gouweloos Elektrotechniek. Samen heffen wij het glas op uw gezondheid, de samenwerking en 95 jaar Gouweloos! De vers gesneden haring laten we daarbij natuurlijk smaken en op de BBQ worden voortreffelijke satés en scampis geroosterd. U bent welkom vanaf 15.30 uur aan de Korte Kleiweg 40 te Rotterdam.

Halverwege mei heeft u twee informatiemails gehad inzake de BVV Jubileum Presentatiegids, de ALV en de vaartocht naar het grootste hefschip ter wereld de Pioneer Spirit. Bij interesse graag z.s.m. uw reactie.

Tot morgen in Heinenoord of tot zaterdag!

Wim Vonk

Businessclub BVV Barendrecht
06-51301583
www.bcbvv.nl