Bestel uw arrangementen voor 1e ronde KNVB Beker BVV-SBV Excelsior, Amstel Bockbier & HHC Hardenberg thuis!

Barendrecht gaat op herhaling en ontvangt dinsdagavond 20 september a.s. eredivisionist Excelsior weer in de 1e ronde van de KNVB Beker.

Net als vorig jaar kunt u VIP arrangementen bestellen; euro 40,00 ex BTW per persoon. U bent vanaf 17.30 uur onze gast in het Businesshome voor een drankje en u kunt gebruik maken van het buffet; daarnaast hebben wij een tribuneplaats voor u gereserveerd. Bestellen kan via www.bcbvv.nl/agenda. Heeft u geen arrangement dan bent u vanaf de pauze om 20.45 uur op vertoon van uw businesscard van harte welkom in het Businesshome voor een borrel.

Zaterdag 17 september a.s. speelt ons vlaggenschip om 14.30 uur thuis tegen HHC Hardenberg in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor VS Schoonmaak. Na afloop zet de KNVB onze club even in het zonnetje en uw nog niet overhandigde Businesscards zijn voor de wedstrijd bij de ingang van het Businesshome bij Mireille op te halen. Party Catering Barendrecht sponsort en verzorgt het buffet.

Alvast voor de agenda; de Amstel Bockbieravond met Hollandse Stamppotten bij Diggels is dit jaar op maandag 10 oktober. Aanmelden kan via onze site.

Tot zaterdag.