BMW-dealer Jer. De Fonkert blijft naamgever golftoernooi

Op donderdag 27 augustus houdt de Businessclub van BVV Barendrecht het traditionele golftoernooi op Rhoon Golfcenter. Net zoals in de voorgaande jaren is BMW-dealer Jer. De Fonkert uit Numansdorp hoofdsponsor van dit altijd zeer gezellige evenement. Voor de geoefende golfers is er een wedstrijd en de mensen die kennis willen maken met de sport waarin mannen als Tiger Woods, Rory McIlroy en Joost Luiten groot zijn geworden, kunnen deelnemen aan een clinic waar zij de beginselen van de golfsport leren.
BMW-dealer Jer. De Fonkert is al lang aan de BVV Barendrecht als sponsor verbonden. De gemeente Barendrecht behoort ook tot het verzorgingsgebied van de dealer van het merk van innovatieve en luxe auto’s. ,,En in Barendrecht is de plaatselijke voetbalclub een instituut. Daar komen veel mensen op af en dat zijn de plaatsen waar wij ons ook graag als autodealer en als automerk willen presenteren. Daarom onze sympathie voor deze voetbalvereniging’’, vertelt verkoopadviseur Marcel Moerkerken.
Enkele jaren geleden is BMW-dealer Jer. De Fonkert ook hoofdsponsor geworden van het jaarlijkse golftoernooi. Marcel Moerkerken: ,,De toenmalige hoofdsponsor van het evenement stopte ermee en wij hebben toen het spreekwoordelijke stokje overgenomen. BMW en de golfsport horen bij elkaar. Het merk is al jaren verbonden aan het Dutch Open. Die relatie tussen deze sport en ons merk is er niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Naast het Dutch Open is BMW sponsor van het BMW Championship, de Ryder Cup, de BMW PGA Championship en het BMW International Open. Als BMW-dealer Jer. De Fonkert hebben wij ons eigen golfevenement en dat is van BVV Barendrecht. Het is er altijd heel gezellig en wij proberen de deelnemers steeds te verrassen door ter plaatse een nieuw model te showen, waar mensen dan in kunnen proefrijden. Vorig jaar hadden we de BMW 2 Serie Active Tourer. Die heeft drie dagen op de golfbaan gestaan, want we hadden ook andere relaties van ons uitgenodigd. Wat het deze keer wordt, weet ik nog niet. Maar we gaan als BMW-dealer Jer. De Fonkert zeker weer verrassen.’’

Aanmelden