“Boterletteractie” BVV vrijwilligers, UNA thuis, Driving Car Breakfast & jeugdsecretaris bij u aan de slag!?

Barendrecht speelt zaterdag 5 november a.s. om 15.00 uur thuis tegen UNA uit Veldhoven in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Diggels. Wij zien u graag langs de lijn en in ons Businesshome voor een chat, het hapje en een drankje.

Met uw hulp willen wij ook dit jaar alle BVV vrijwilligers bedanken voor hun inzet en ditmaal niet middels de befaamde Sinterklaas boterletter maar met het hopelijk winnende BVV lot vergezeld van een pakkende kaart met uw bedrijfslogo er op. Net als andere jaren kunt u ons steunen met een bijdrage van euro 80,00 ex BTW. Doet u mee? Reageer even met een “reply” op deze mail.

Dinsdag 29 november a.s vroeg in de morgen is het Driving Car Breakfast bij Auto Hoogenboom aan de Driemanssteeweg in Rotterdam. Een heerlijk ontbijt samen met het kijken naar mooie wagens en proefrijden in de nieuwste Audi, Seat, Volkswagen of Skoda kan de dag niet mooier laten starten. Wij zien u graag vanaf 07.00 uur en geef u even op via www.bcbvv.nl/agenda.

Onze enthousiaste jeugdsecretaris Daniella zoekt een nieuwe baan. Zij heeft veel administratieve kennis en enkele jaren “zorg” ervaring; daarnaast bouwt zij mee aan het nieuwe BVV secretariaat. Haar CV kunt u bij mij opvragen.

Tot zaterdag.