Businessborrel Auto Hoogenboom & derby tegen Capelle!

Beste Businessclubleden,

De spanning stijgt want zaterdag 21 maart a.s. wordt ie weer gespeeld, de derby tegen VV Capelle. De competitie in de zaterdag Topklasse is na de winst van Spakenburg op Kozakken Boys weer spannender en Barendrecht en Capelle kunnen daar een schepje bovenop doen. De mannen van Jack treden aan in de rood witte outfit van hoofdsponsor van Donge & De Roo en zij zien u graag massaal verschijnen om 14.30 uur bij de aftrap op sportpark ’t Slot in Capelle a/d IJssel.

Vrijdagmiddag 27 maart 2015 nodigt Businessclublid Auto Hoogenboom ons vanaf 16.00 uur uit voor een Bedrijven- of beter gezegd Bedrijfswagenborrel in hun pand aan de Driemanssteeweg in Rotterdam. Een mooi moment voor B-2-B en het bekijken van de nieuwste mogelijkheden op bedrijfswagenterrein. Zet de meeting in uw agenda; Karcher, Profiglass, Kuiper wagenbouw, Aluca en Van de Zaag deden dit reeds en zijn van de partij.

Woensdagavond 13 mei 2015, de dag voor Hemelvaart, organiseren wij weer het alom bekende Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi op De Bongerd. Onder het motto “winnen is zilver, meedoen is goud!” gaan weer vele teams in een 7 tegen 7 opstelling op de groene mat de strijd aan om de “bancaire” eer. Hoe passend is het dan ook om uw team(s) nu vast in te schrijven via onze Rabo coryfee Mireille Janssen; mireille@bcbvv.nl. Natuurlijk worden uw oren deze avond ook weer muzikaal gestreeld en uw smaakpupillen culinair verwend.

Tot zaterdag!
Wim Vonk

Businessclub BVV Barendrecht
06-51301583
www.bcbvv.nl