De Behangkoning op De Bongerd, toernooi info en AFC uit!

Zaterdag 5 mei a.s. speelt Barendrecht om 14.30 uur uit tegen het Amsterdamse AFC in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Meeùs Verzekeringen / Hypotheken / Pensioenen. Steun uw club aan de Zuidas met in uw ooghoek een blik op mijn thuisbasis, het fraaie hoofdkantoor van ABNAMRO…..

Woensdagavond 9 mei a.s. is het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi weer een feit. De eerste wedstrijden starten hoogstwaarschijnlijk 18.30 uur en elke speler ontvangt een BBQ bon. Consumptiebonnen kunnen gekocht worden (eventueel op rekening) bij het aanmelden op de dag zelf en de poule indelingen volgen maandag a.s. Wij rekenen weer op een leuke avond onder het motto: “Winnen is zilver, meedoen is goud!”.

Donderdagavond 17 mei a.s. “speelt” Behangkoning John van Zweden op de BVV. HIj vertelt ons in geuren en kleuren hoe hij als hardwerkende “behanger” eigenaar werd van Swansea City en dit verborgen wist te houden voor zijn vrouw. Ook andere smeuïge details komen aan bod. De inloop is vanaf 19.30 uur en meld u even aan via https://bcbvv.nl/agenda/.

Komende Businessclub events:

Woensdagavond 9 mei 2018: Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi met BBQ en leuke muziek.

Donderdagavond 17 mei 2018: Behangkoning John van Zweden’s Road to Swansea City op de BVV.

Vrijdagmiddag 22 juni 2018: Algemene Ledenvergadering en 2e Business(club) Cycle Tour.

Donderdag 23 augustus 2018: Businessclub Golftoernooi op Rhoon.

Donderdagavond 30 augustus 2018: Presentatie gids en nieuwe selectie op het hoofdveld.

Donderdagavond 8 november 2018: Champagne proeverij in het Businesshome.

Tot zaterdag en/of woensdag.