De Koninklijke HFC thuis, contract RHM Projecten en BVV presentatie!

Zaterdag 1 september a.s. speelt Barendrecht haar eerste thuiswedstrijd in de competitie om 14.30 uur thuis tegen de Koninklijke HFC in de shirts van De Bondt. Na afloop van de wedstrijd tekent Ron Hoppema van RHM Projecten zijn sponsorcontract en verzorgt Restaurant Mikaku het buffet. U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom in ons Businesshome en uw Businesscards zijn nog steeds geldig.

Het programma van de BVV en Businessclub presentatie van donderdag 30 augustus a.s. volgt hieronder. Naast het voorstellen van de nieuwe trainer Albert van der Dussen wordt ook de nieuwe A-selectie gepresenteerd en de huidige shirtsponsors aan u getoond. Daarnaast reiken wij het eerste exemplaar van de fraaie door De Bondt grafimedia communicatie gemaakte gids uit.

17.30 uur: inloop op het hoofdveld via het hoofdloket en ontvangst met een “bubbel”;

18.30 uur: openingswoord door BVV Barendrecht voorzitter Martin Seltenrijch;

18.35 uur: presentatie nieuwe trainer, shirtsponsors en selectie door huis-spreekstalmeester Cees van der Meer en trainer Albert van der Dussen;

19.00 uur: uitreiking eerste exemplaar presentatiegids door hoofdredacteur Jeroen Nagtegaal;

19.05 uur: spelers delen de nieuwe presentatiegids aan u uit;

19.15 uur: opening van het door Party Catering Barendrecht verzorgde buffet.

Wij willen de activiteiten zoveel mogelijk op en rond het hoofdveld concentreren; neem voor de zekerheid een trui of jasje mee. Nood(weer) breekt natuurlijk wetten dus bij slecht weer vindt de ceremonie plaats in het Businesshome.

Tot morgen en/of zaterdag.