Derby tegen Capelle, Amstel Bockbier & Tshirtdeal!

Maandagavond 12 oktober a.s. gaan wij weer aan de dampende Hollandse stamppotten en het smakelijke Amstel Bockbier bij Diggels. U bent welkom vanaf 17.00 uur en graag zien wij uw aanmelding via de site www.bcbvv.nl. Maak na het aanmelden gelijk even uw persoonlijke site gegevens in orde.

Vanavond, dinsdag 6 oktober, speelt de BVV vriendschappelijk om 20.00 uur thuis tegen VVGZ in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Meeùs Verzekeringen / Hypotheken / Pensioenen. Dit duo prijkt ook zaterdag 10 oktober a.s. op de shirts als onze hoofdmacht om 14.30 uur thuis aantreedt in de derby tegen Capelle. U bent na afloop welkom in ons Businesshome voor een hapje en een drankje en de wedstrijdanalyse van trainer Adrie Poldervaart en Tshirtdeal bekrachtigt de BVV Vrouwen sponsordeal.

De vernieuwde Businessclubsite voldoet nu aan onze basiswensen en wij nodigen u uit een blik te werpen. Wij staan open voor uw aanbevelingen en voor nu vragen wij u uw gegevens aan te vullen en uw logo, foto’s, vacatures e.d. toe te voegen. In al ons enthousiasme hebben wij al diverse logo’s ingevoegd, u kunt deze vervangen.

Bovenstaande exercitie kunt u als volgt uitvoeren: – ga naar www.bcbvv.nl > kijk bij de tab Leden welk emailadres voor u de Gebruikersnaam is > ga naar tab Gebruikers > Inloggen > klik op wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten > u ontvangt instructies voor het nieuwe wachtwoord en kunt vervolgens weer via de Gebruikers tab inloggen en uploaden. Het toevoegen van meer rubrieken kan met de CTRL en + toetsen.

Wij danken u alvast voor uw medewerking en vragen kunt u stellen aan uw accountmanager te vinden bij de tab Contact.