Details ALV woensdag 24 juni 2015 & meer!

In de bijlagen treft u de agenda en de financiële gegevens 2014 inzake de Algemene Ledenvergadering van woensdag 24 juni a.s. te houden op partyschip De Contessa. Het jaarverslag en de notulen 2014 volgen later deze week.

U bent welkom aan boord vanaf 15.00 uur en de vergadering start stipt 15.30 uur. Uiterlijk 15.45 uur varen we uit naar de 2e Maasvlakte voor het aanschouwen van een prachtig stuk Hollands Glorie namelijk de Pioneering Spirit. Ons Businessclub Nico Lotte van Party Catering Barendrecht verzorgt het buffet en gastheer André Eleveld schenkt de drankjes en draait de vrolijke noot. De Contessa ligt aangemeerd aan de Admiraliteitskade in Rotterdam tegenover Kaat Mossel.

Vandaag, woensdag 17 juni a.s. bent u weer uitgenodigd voor de fameuze Haring- en BBQ Party van ons Businessclublid Gouweloos Elektrotechniek. Samen heffen wij het glas op uw gezondheid, de samenwerking en 95 jaar Gouweloos! De vers gesneden haring laten we daarbij natuurlijk smaken en op de BBQ worden voortreffelijke satés en scampis geroosterd. De fantastische gerookte paling zou er ook weer zijn zelfs….U bent welkom vanaf 15.30 uur aan de Korte Kleiweg 40 te Rotterdam.

Donderdagmiddag 18 juni a.s. bent u door de Rijnmond Businessclub uitgenodigd bij Abel vanaf 16.00 uur. Netwerken, footgolfen en gewoon golfen behoort weer tot de mogelijkheden. Aanmelden kan via www.rbnc.nl.

Tot vanmiddag en/of later!