Eetcafé Diggels in nieuw seizoen stersponsor

Eetcafé Diggels heeft zich voor het nieuwe seizoen als stersponsor aan BVV Barendrecht verbonden. Dit betekent dat het restaurant aan de Dorpsstraat 141 in Barendrecht liefst zeven keer op het shirt zal staan van de topklasser. Marcel Hakemulder was al sponsor en businessclublid van BVV Barendrecht. De horeca-ondernemer heeft zijn pakket nu uitgebreid.
,,We hadden met de naam Diggels al reclameborden en vermeldingen op de trap. Bovendien waren we als businessclublid al verbonden aan de voetbalclub. Dat doen we al jaren en merken dat de band steeds hechter wordt. Veel mensen van de voetbalvereniging zien we in ons restaurant en dat is hartstikke leuk. Er is een goede wisselwerking en de relatie is prettig. Daarom hebben wij ‘ja’ gezegd op het voorstel van Barendrecht om iets meer te gaan doen.’’
Behalve Diggels in Barendrecht heeft Marcel Hakemulder ook het gelijknamige restaurant in Oud-Beijerland en is hij sinds kort mede-eigenaar van eetcafé De Platte Reedijk in Heinenoord. Hij nodigt op vrijdag 26 juni a.s. alle Barendrechtse businessclubleden uit voor de haringparty in De Platte Reedijk, het witte café net door de Heinenoordtunnel met het woord ‘koffie’ op het dak. Iedereen is vanaf 17.00 uur van harte welkom en er treden ook diverse artiesten op.
http://www.diggels.nl/