FC Lienden uit, bokbier en stamppotten met Nederland-Frankrijk & BVV Loterij!

Barendrecht speelt zaterdag 8 oktober a.s. om 18.00 uur uit tegen FC Lienden in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor De Bondt. De ploeg van Hans Kraay jr. is de eerste zondagclub die de BVV treft in de nieuwe tweede divisie en u bent natuurlijk zeer welkom als supporter in de Betuwe.

Maandagavond 10 oktober a.s. is het zover, na een fraaie nazomer gaan wij nu toch echt het Amstel Herfst Bockbier proeven bij Diggels vergezeld van de befaamde Hollandse Stamppotten. Nederland speelt die avond in de WK 2018 kwalificatie thuis tegen Frankrijk en de wedstrijd is live te zien in het sfeervolle Barendrechtse etablissement. U bent welkom vanaf 17.00 uur.

De BVV organiseert dit jaar de grote loterij ten behoeve van de nieuwbouw en/of renovatie van de kleedkamers waarbij fraaie prijzen zijn te winnen. De club heeft uw steun ook hard nodig en u kunt lotenboekjes kopen ad euro 50,00 per boekje (10 loten van euro 5,00) waarvoor u een factuur ontvangt.

Wat zijn die prijzen? Wat dacht u van een door Autobedrijf Noteboom verzorgde Hyundai i10, een cruise van de Holland America Line, een scooter van Fred Motoren, een dames- of herenfiets, Feyenoord arrangementen, een bezoek aan Excelsior en nog vele andere leuke prijzen. De auto is de komende maanden geregeld te zien op De Bongerd.

De trekking is op zaterdag 17 december a.s. en u kunt de lotenboekjes bestellen via onze site www.bcbvv.nl/agenda. Na betaling bezorgen wij de boekjes z.s.m.

Maak uzelf, uw collegae, uw klanten en de BVV blij en bestel!

Vast dank voor uw support en tot zaterdag en/of maandag.