Feyenoord prominent en Harry Vermeegen bij Charity Diner BVV!

Na de succesvolle avonden in 2015 en 2016 organiseert de BVV op donderdagavond 29 maart a.s. een feestavond in het totaal vernieuwde etablissement Club De Uitspanning aan het Doormanplein in Barendrecht. De inloop is vanaf 18.00 uur waarbij u wordt ontvangen met een bruisend aperitiefje en u verder wordt verwend met homemade fingerfood en een walking diner.

Tijdens deze avond zal ons oud-eerste elftal speler Cees van der Meer weer unieke items veilen met als doel een geldbedrag op te halen voor de vereniging. Tijdens deze avond zal Jan Dirk Stouten een interview houden met Harry Vermeegen waarbij Harry ongetwijfeld voor een vrolijke noot zal zorgen. Er zal ook weer een veiling gehouden t.b.v. de BVV en hier een kleine greep uit de veiling items:

* Een rondvlucht boven Rotterdam;

* Een week wintersport met chalet in Oostenrijk;

* Rondje golf op de Dutch, ook volgend jaar weer het decor voor het KLM-open;

* Diverse businessclub tickets voor voetbalwedstrijden van Feyenoord, Sparta en Excelsior.

Het geheel zal opgeluisterd worden door een leuke artiest zodat we er een heus feestje van maken. Ondanks dat Club De Uitspanning een behoorlijke zaal heeft zijn de kaarten niet ongelimiteerd beschikbaar, dus wacht niet te lang want op = op. Kaarten voor dit event kosten slechts €75,- per persoon incluis de BTW en 5 consumpties. Mocht u zelf nog iets willen laten veilen of willen verloten dan kan dat natuurlijk ook, alle hulp die we als BVV kunnen krijgen is meer dan welkom. Opgeven kan bij: Jan Bakker 06-53913749, Heleen de Man 06-26510815, Gitte Jungblut 06-51312428 of Martin Seltenrijch 06-53241132. Per omgaande reageren of inschrijven via onze site www.bcbvv.nl / Agenda kan ook.

Tot zaterdag bij Barendrecht tegen Jong Sparta.