Haring, werk & inschrijven Businessclub Golftoernooi!

De finaledag afgelopen zaterdag in Vierpolders bij VV Brielle was voor de BVV een eclatant succes. Zowel D1, C1, Vrouwen 1 en de mannen wisten de Cup mee naar Barendrecht te nemen met leuk, aantrekkelijk en doelpuntrijk voetbal. De periode van nagenieten en rust is nu een feit en welverdiend. BVV topper Yorik van Deelen laat de rust voor wat het is en wil aan de slag bij u. Heeft u voor hem een buitenbaan als koerier of iets vergelijkbaars dan is hij uw man.

Op donderdag 18 augustus 2016 spelen wij weer het Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” te Rhoon. De wedstrijd start 13.00 uur, de spelsoort is Texas Scramble en voor de beginners is er als vanouds een leuke clinic waar om 15.00 uur het hele kleine balletje gaat rollen. Deze traditioneel gezellige en sportieve dag sluiten wij gepast af met een borrel en een warm- en koud buffet; Businessclublid en DJ Andy maakt de avond swingend.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt euro 72,50 ex BTW voor elk 1e Businessclublid en euro 92,50 ex BTW voor de overige gasten. De bedragen voor de clinic zijn euro 52,50 ex BTW voor het 1e Businessclublid en euro 67,50 ex BTW voor de overige deelnemers. U kunt inschrijven via onze vernieuwde site www.bcbvv.nl (via tab Agenda) en graag de volledige namen vermelden, de handicaps en uw aanwezigheid bij het buffet.

Voor het sportieve gaan wij eerst proeven op de Haringparty van Gouweloos Elektrotechniek op woensdagmiddag 22 juni a.s. en op de party van Diggels op maandagavond 27 juni a.s.

Tot ziens.