Inschrijven Businessclub BVV Golftoernooi & sponsors nodig!

Op donderdag 23 augustus 2018 spelen wij weer het ondertussen “wereldberoemde” Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” in Rhoon. De wedstrijd start 13.00 uur, de spelsoort is Texas Scramble en voor de beginners is er als vanouds een leuke clinic waar om 15.00 uur het hele kleine balletje gaat rollen. Deze traditioneel gezellige en sportieve dag sluiten wij gepast af met een borrel en een warm- en koud buffet; de live muziek zal natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken. Voor de wedstrijd golfers regelen wij natuurlijk het lunchpakket weer.

Door enkele verschuivingen van sponsorbedragen en één opzegging hebben wij dit jaar dringend diverse subsponsors nodig om dit fraaie, gekke, altijd sportieve en leuke toernooi met alles er om heen als champagne, pilsjes, oesters, andere heerlijke proeverijen, BMW’s in de baan en ludieke afslagen mogelijk te maken. U kunt subsponsor worden voor euro 400,00 ex BTW met u en uw gast in een flight of voor euro 750,00 met u en 3 gasten in een flight. Wij zorgen op de dag zelf voor de benodigde aandacht, naamsvermelding op prijzen een in de nieuwe BVV Presenatiegids kietelen wij uw bedrijf nogmaals. Positief reageren kan per omgaande en vast dank voor uw overweging.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt euro 75,00 ex BTW voor elk 1e Businessclublid en euro 95,00 ex BTW voor de overige gasten. De bedragen voor de clinic zijn euro 55,00 ex BTW voor het 1e Businessclublid en euro 70,00 ex BTW voor de overige deelnemers. U kunt inschrijven via https://bcbvv.nl/agenda/ en graag de volledige namen vermelden, de handicaps en uw aanwezigheid bij het buffet.

Zaterdag 2 juni a.s. kunt u met de familie vast warmdraaien voor de 2e Business(club) Cycle Tour door mee te doen aan de VLS Fietstocht in onze regio. Starten kan in de ochtend tussen 10.00 en 11.00 uur op De Bongerd, inschrijven in de BVV kantine/jeugdhonk. Woensdagmiddag 27 juni a.s. kunt u fietsend naar de Oude Kleiweg voor de Haring- en Saté Party van Gouweloos Techniek.

Komende Businessclub events:

Zaterdag 2 juni 2018: VLS Fietstocht langs diverse amateurclubs in de regio voor jong en oud, lid of geen lid.

Vrijdagmiddag 22 juni 2018: Algemene Ledenvergadering en 2e Business(club) Cycle Tour.

Woensdagmiddag 27 juni 2018: Haring- en Saté Party bij Gouweloos Techniek.

Donderdag 23 augustus 2018: Businessclub Golftoernooi op Rhoon.

Donderdagavond 30 augustus 2018: Presentatie gids en nieuwe selectie op het hoofdveld.

Donderdagavond 8 november 2018: Champagne proeverij in het Businesshome.