Inschrijven Businessclub Golftoernooi & Barendrecht opent tegen Spakenburg!

Barendrecht opent de competitie in de nieuwe Tweede Divisie op zaterdag 13 augustus a.s. thuis tegen VV Spakenburg en gaat een week later op bezoek bij GVVV. Op de dag van de ARPI Mosselwedstrijd, zaterdag 27 augustus, komt Katwijk naar De Bongerd en zaterdag 3 september speelt de hoofdmacht uit tegen Jong Sparta. We kunnen hier wel spreken van een stevige seizoensopening en wij wensen de mannen alle succes.

Op donderdag 18 augustus 2016 spelen wij het Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” te Rhoon. De wedstrijd start 13.00 uur, de spelsoort is Texas Scramble en voor de beginners is er als vanouds een leuke clinic waar om 15.00 uur het hele kleine balletje gaat rollen. Deze traditioneel gezellige en sportieve dag sluiten wij gepast af met een borrel en een warm- en koud buffet; Businessclublid en DJ Andy maakt de avond swingend.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt euro 72,50 ex BTW voor elk 1e Businessclublid en euro 92,50 ex BTW voor de overige gasten. De bedragen voor de clinic zijn euro 52,50 ex BTW voor het 1e Businessclublid en euro 67,50 ex BTW voor de overige deelnemers. U kunt inschrijven via onze vernieuwde site www.bcbvv.nl (via tab Agenda) en graag de volledige namen vermelden, de handicaps en uw aanwezigheid bij het buffet.

Tot ziens en een prettige vakantie gewenst.