Komende Businessclub events!

Maandagavond 19 juni a.s. houdt Diggels haar Haringparty aan het Doormanplein en de Flamingo’s eten een visje met u mee en zorgen en passant nog voor wat vrolijke, op z’n Rotterdams geleesde, klanken. Gouweloos Techniek nodigt u op woensdagmiddag 28 juni a.s. uit voor hun Haring- en BBQ party aan de Korte Kleiweg in Rotterdam.

Pci Nederland heeft recent een nieuw Hoofdkantoor betrokken. Op donderdag 8 en vrijdag 9 juni a.s. houden zij open dagen en Jacco Eltingh (succesvol samenwerken) en Anne-Wil Duthler (meldplicht datalekken) zijn gastsprekers op de diverse kennissessies. Aanmelden kan via https://pcinederland.nl/innovatiedagen/. Pci Nederland heeft ook nog twee vacatures. Zij zoeken geen Cloud Manager maar een Cloud Accountmanager en een Verkoper Document Solutions; meer info is te vinden via https://pcinederland.nl/pci/werken-bij-pci/.

De Algemene Ledenvergadering is op donderdag 29 juni a.s. om 12.00 uur en daarna gaan wij met de luxe touringcar van De Jong Tours naar Arcen om een bezoek te brengen aan de brouwerij van Hertog Jan. Het bezoek sluiten wij af met een bierproeverij en een BBQ. Het jaarverslag, de agenda, de notulen en de financiële stukken ontvangt u binnenkort.

Op de Businessclub site www.bcbvv.nl staan onder het kopje Agenda alle onderstaande reeds geplande activiteiten; om verder te kunnen met de organisatie zien wij uw aanmeldingen graag al tegemoet.

Donderdag 8 en vrijdag 9 juni 2017: Open dagen hoofdkantoor pci Nederland;

Maandagavond 19 juni 2017: Haringparty & de Flamingo’s bij Diggels;

Woensdag 28 juni 2017: Haring- en BBQ party bij Gouweloos Techniek;

Donderdag 29 juni 2017: ALV in ons Businesshome en daarna bezoek aan de Hertog Jan brouwerij in Arcen Limburg;

Donderdag 24 augustus 2017; Businessclub golftoernooi op Rhoon;

Zaterdag 26 augustus 2017: ARPI Mosselwedstrijd.

Tot snel.