Mag u zo laat thuis komen?

Barendrecht speelt zaterdag 19 november a.s. haar eerste “late” thuiswedstrijd en wel om 18.00 uur tegen de Tielse Eendracht Combinatie in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Nsecure. U bent welkom in het Businesshome en de kantine is open tot 22.30 uur.

Na het succes van vorig jaar organiseert de BVV ook dit jaar weer het Charity Dinner bij Diggels voor enkele goede BVV doelen waaronder de nieuwbouw kleedkamers en wel op maandagavond 28 november a.s. U bent welkom vanaf 18.00 uur en een prominent Feyenoord speler maakt tijd vrij in zijn kampioensrace om met u te bieden en op de foto te gaan. Het diner begint 18.45 uur en als er niet geloot en geveild wordt kunnen de voeten van de vloer op de vrolijke klanken van de gestrikte muzikanten. De twee veilingrondes starten om 20.30 en 21.30 uur.

U kunt deze avond bieden op onder andere enkele cruises, een Formule 1 bezoek in Barcelona en Spa, een rondje golf met Pim Blokland op The Dutch, sets winterbanden, Business seats bij Feyenoord-PSV, sieraden, een vakantie in een winters chalet, originele Herman Brood penseel streken, interlands en sloep- en RIB vaartochten. De prijs voor het diner incluis 5 drankjes bedraagt euro 75,00 ex BTW per persoon en hiermee steunt u al onze actieve en prachtige BVV!

Wij wijzen u ook nog even op de andere events: dinsdagmorgen 29 november a.s. Driving Car Breakfast bij Auto Hoogenboom, woensdag 7 december a.s. de Spek & Bonen Borrel bij Captain’s Cabin en u kunt het maar vast weten en agenderen, woensdagavond 29 maart 2017 de traditionele wedstrijd tussen de Businessclubs van BVV en Smitshoek en nieuwkomer Businessclub De Molenwei van VV Heerjansdam.

Aanmelden voor alle genoemde activiteiten kan via onze site www.bcbvv.nl/agenda.

Tot zaterdag.