Morgen Haringparty Gouweloos Elektrotechniek, Run for Kika & Businessclub Golf!

Morgen, woensdag 22 juni, gaan wij weer genieten van heerlijke haring, gerookte paling en BBQ lekkernijen bij Gouweloos Elektrotechniek aan de Korte Kleiweg in Rotterdam. U bent welkom vanaf 15.30 uur.

Op donderdag 18 augustus 2016 spelen wij het Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” te Rhoon. De wedstrijd start 13.00 uur, de spelsoort is Texas Scramble en voor de beginners is er als vanouds een leuke clinic waar om 15.00 uur het hele kleine balletje gaat rollen. Deze traditioneel gezellige en sportieve dag sluiten wij gepast af met een borrel en een warm- en koud buffet; Businessclublid en DJ Andy maakt de avond swingend.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt euro 72,50 ex BTW voor elk 1e Businessclublid en euro 92,50 ex BTW voor de overige gasten. De bedragen voor de clinic zijn euro 52,50 ex BTW voor het 1e Businessclublid en euro 67,50 ex BTW voor de overige deelnemers. U kunt inschrijven via onze vernieuwde site www.bcbvv.nl (via tab Agenda) en graag de volledige namen vermelden, de handicaps en uw aanwezigheid bij het buffet.

BVV 1 keeper Marc van Splunter zet zich op zondag 26 juni a.s. met zijn VMBO klas in voor kinderen met kanker tijdens de Run for Kika. U kunt adverteren op LED boarding langs het parcours en/of via https://www.runforkika.nl/vmbo-slinge doneren. Steun deze kanjers en meld u aan.

Tot morgen.