Morgen, woensdag 21 juni haring bij Captain’s Cabin en cijfers Businessclub

De Algemene Ledenvergadering van onze Businessclub staat gepland voor donderdag 29 juni a.s. om 12.00 uur in het Businesshome. Na de ALV reizen wij per luxe touringcar van De Jong Tours af naar Arcen in het mooie Limburg voor een bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij. De dag sluiten wij daar ook af met een BBQ. De jaarcijfers 2016 en de begroting 2017 treft u in de bijlage, de andere stukken heeft u vorige week ontvangen.

Morgen, woensdagmiddag 21 juni, bent u vanaf 13.00 uur uitgenodigd door Ronald en Christina voor het proeven van een haring bij hun restaurant Captain’s Cabin. Bent u toevallig in Rotterdam, ga gerust even langs.

De start voor de nieuwe BVV Presentatiegids is gemaakt en wij gaan ook dit jaar weer voor een prachtige, club brede editie. Natuurlijk hebben wij uw steun als adverteerder nodig en graag zien wij uw positieve reactie per omgaande tegemoet. De prijzen zijn: euro 225,00 ex BTW voor een kwart pagina, euro 450,00 ex BTW voor een halve pagina en euro 875,00 ex BTW voor een hele pagina staand A4. Geeft u even aan of het om dezelfde advertentie gaat, zo niet dan mailen wij u de juiste maten en de andere “spelregels”.

Op de Businessclub site www.bcbvv.nl staan onder het kopje Agenda alle onderstaande reeds geplande activiteiten; om verder te kunnen met de organisatie zien wij uw aanmeldingen graag al tegemoet.

Woensdagmiddag 21 juni 2017: Haring bij Captain’s Cabin vanaf 13.00 uur;

Woensdag 28 juni 2017: Haring- en BBQ party bij Gouweloos Techniek;

Donderdag 29 juni 2017: ALV in ons Businesshome en daarna bezoek aan de Hertog Jan brouwerij in Arcen Limburg;

Donderdag 24 augustus 2017; Businessclub golftoernooi op Rhoon;

Zaterdag 26 augustus 2017: ARPI Mosselwedstrijd.

Tot ziens.