Morgenavond Brielle uit en zaterdag Zwaluwen thuis

Morgen, dinsdagavond 7 augustus a.s., speelt de BVV om 20.00 uur vriendschappelijk uit in de shirts van De Bondt tegen vv Brielle. Zaterdag 11 augustus a.s. volgt om 14.30 uur de vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen Zwaluwen. Dinsdagavond 14 augustus a.s. speelt Barendrecht uit tegen Capelle en zaterdag 18 augustus wordt het serieus, Barendrecht speelt dan uit tegen DFS in de 1e ronde van de KNVB Beker. De competitie start zaterdag 25 augustus met een uitwedstrijd tegen Spakenburg. De nieuwe trainer Albert van der Dussen en de selectie stellen wij op donderdagavond 30 augustus a.s. op het hoofdveld aan u voor.

Uw huidige Businesscards zijn ook het komende seizoen weer geldig dus u ontvangt geen nieuwe deze keer.

Op donderdag 23 augustus 2018 spelen wij weer het ondertussen “wereldberoemde” Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” in Rhoon. De wedstrijd start 13.00 uur, de spelsoort is Texas Scramble en voor de beginners is er als vanouds een leuke clinic waar om 15.00 uur het hele kleine balletje gaat rollen. Deze traditioneel gezellige en sportieve dag sluiten wij gepast af met een borrel en een warm- en koud buffet; de live muziek zal natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken. Voor de wedstrijd golfers regelen wij natuurlijk het lunchpakket weer.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt euro 75,00 ex BTW voor elk 1e Businessclublid en euro 95,00 ex BTW voor de overige gasten. De bedragen voor de clinic zijn euro 55,00 ex BTW voor het 1e Businessclublid en euro 70,00 ex BTW voor de overige deelnemers. U kunt inschrijven via https://bcbvv.nl/agenda/ en graag de volledige namen vermelden, de handicaps en uw aanwezigheid bij het buffet.

Komende Businessclub events:

Donderdag 23 augustus 2018: BMW Jer. de Fonkert Businessclub Golftoernooi op Rhoon.

Donderdagavond 30 augustus 2018: Presentatie gids en nieuwe selectie op het hoofdveld.

Dinsdagavond 16 oktober 2018: Amstel Bockbieravond met Hollandse Stamppotten bij Diggels.

Donderdagavond 8 november 2018: Champagne proeverij in het Businesshome.

Tot morgenavond.