Netwerkborrels & Excelsior Maassluis thuis!

Beste Businessclubleden,

Na de plezierige overwinning bij Capelle speelt BVV Barendrecht zaterdag 28 maart a.s. om 14.30 uur thuis tegen Excelsior Maassluis in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor De Bondt. Maassluis is aan een leuke reeks bezig onder de nieuwe trainer John de Wolf dus het belooft een leuke partij te worden. U bent welkom in ons Businesshome voor een hapje en een drankje en natuurlijk voor de wedstrijdanalyse van de beide trainers.

Vrijdagmiddag 27 maart 2015 nodigt Businessclublid Auto Hoogenboom ons vanaf 16.00 uur uit voor een Bedrijven- of beter gezegd Bedrijfswagenborrel in hun pand aan de Driemanssteeweg in Rotterdam. Een mooi moment voor B-2-B en het bekijken van de nieuwste mogelijkheden op bedrijfswagenterrein. Zet de meeting in uw agenda; Karcher, Profiglass, Kuiper Wagenbouw, Aluca en Van de Zaag deden dit reeds en zijn van de partij.

Woensdag 25 maart einde middag is er in ons Businesshome een vrouwen netwerk meeting van WBNR. Alleen onze vrouwelijke Businessclubleden zijn welkom als ook uw vrouwelijke partner. De happening start 17.00 uur.

Woensdagavond 13 mei 2015, de dag voor Hemelvaart, organiseren wij weer het alom bekende Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi op De Bongerd. Onder het motto “winnen is zilver, meedoen is goud!” gaan weer vele teams in een 7 tegen 7 opstelling op de groene mat de strijd aan om de “bancaire” eer. Hoe passend is het dan ook om uw team(s) nu vast in te schrijven via onze Rabo coryfee Mireille Janssen; mireille@bcbvv.nl. Natuurlijk worden uw oren deze avond ook weer muzikaal gestreeld en uw smaakpupillen culinair verwend.

Tot vrijdag en/of zaterdag!

Wim Vonk
Businessclub BVV Barendrecht
06-51301583
www.bcbvv.nl