Notariskantoor Bijdorp 10 jaar aan Bijdorpplein

Notariskantoor Bijdorp Barendrecht had kortgeleden een heuse mijlpaal te vieren, want het kantoor van notaris Pieter Verboon is inmiddels al weer tien jaar gevestigd aan het Bijdorpplein in Barendrecht. Een moment dat Verboon niet zo maar voorbij wilde laten gaan.

Notariskantoor Bijdorp Barendrecht doet het immers anders. Bij veel mensen bestaat een geijkt beeld van de notaris: driedelig pak, antiekhouten bureau en een gouden vulpen in een statig woonhuis annex kantoor. Dit deftige en saaie imago ligt bij de kleurrijke Verboon en zijn perfect gemoderniseerde kantoor echter ver van de werkelijkheid, en zo was eigenlijk ook de borrel vanwege dit tien jarig jubileum. Het was heel gezellig tijdens deze party, waar circa 350 gasten in de zon genoten van de heerlijke hapjes en drankjes van Le Bonheur.

Een groot deel van ondernemend Barendrecht was bij deze borrel aanwezig en vanzelfsprekend ook een groot aantal leden van de businessclub BVV Barendrecht. Verder was ook de fine fleur uit de advocatuur aanwezig, naast veel accountants, fiscalisten, makelaars en investeerders.

Pieter Verboon hield een korte toespraak, waarin hij zijn relaties bedankte voor hun vertrouwen en de samenwerking. ,,Bij ons op kantoor is in tien jaar tijd veel gebeurd, hoogte- en dieptepunten, maar wij houden ook in moeilijke tijden vast aan een eigen visie waarin persoonlijke aandacht en probleemoplossend denken centraal staan.  Dát is uiteindelijk waar Notariskantoor Bijdorp Barendrecht zich van andere notariskantoren onderscheidt. Het geeft mij een goed gevoel dat zoveel mensen zijn gekomen om deze mijlpaal met ons te vieren. Daar zijn mijn medewerkers en ik geweldig trots op.”

Voor verdere informatie: www.notariskantoorbijdorpbarendrecht.nl