Rijnsburg uit & IKEA ontbijt

Barendrecht speelt morgen, dinsdag 15 september a.s. om 20.00 uur vriendschappelijk thuis tegen SHO in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Meeus Verzekeringen / Hypotheken / Pensioenen. Als vanouds bent u welkom in het Businesshome voor een hapje en een drankje. Zaterdag 19 september 2015 speelt de BVV om 14.30 uur uit tegen Rijnsburgse Boys in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor De Bondt.
Woensdagavond 23 september a.s. speelt de BVV om 20.00 uur thuis in de 2e ronde KNVB Beker tegen eredivisionist Excelsior Rotterdam. Net als vorig jaar bij het bekerduel tegen FC Groningen kunt u VIP arrangementen bestellen. Het Businesshome is geopend vanaf 17.30 uur en het drankje en het buffet staan gereed. Trainer Adrie Poldervaart pogen wij voor de microfoon te krijgen voor de voorbeschouwing. De VIP arrangementen kosten euro 37,50 ex BTW en zijn via de Businessclub site www.bcbvv.nl te bestellen. Vanaf de rust is het Businesshome weer geopend voor alle Businesscard houders en deze kaarten zijn een geldig toegangsbewijs voor dit bekerduel.
Vrijdagavond 2 oktober a.s. spelen wij de traditionele derby tegen de Businessclub van Smitshoek onder leiding van de bekende scheidsrechter Danny Makkelie. Danny en een collega houden na afloop nog een leuke quiz waarbij u kunt genieten van het drankje en het buffet. Natuurlijk kunt u meespelen en supporters hebben we nooit te veel. Graag wel even uw aanmelding als speler of fan via de site.
Diggels houdt op maandagavond 12 oktober a.s. weer de traditionele Amstel Bockbieravond met Hollandse Stamppotten. U bent welkom vanaf 17.00 uur. Tot slot, donderdag 19 november a.s. organiseert IKEA Barendrecht het Business Ontbijt en woensdag 9 december 2015 is de Spek & Bonen borrel met een heus Captain’s Dinner bij Businessclublid Captain’s Cabin. Voor alle activiteiten graag uw aanwezigheid melden via de Businessclub site.