Spelregels Businesshome, Katwijk thuis en uitreiking nieuwe BVV Presentatiegids!

Na de 3-1 bekerwinst op Juliana’31 speelt Barendrecht zaterdag 27 augustus a.s. om 14.30 uur thuis tegen Katwijk in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor De Bondt. Na afloop reiken wij de fraaie nieuwe BVV Presentatiegids uit; een mooi staaltje van samenwerking weer tussen vele BVV vrijwilligers, u als adverteerder en de collegae van De Bondt.

Nog even “de spelregels” inzake ons Businesshome. U bent voor de wedstrijd, in de rust en na afloop op vertoon van uw Business cards van harte welkom waarbij uw kaarten gescand worden. Vergeet bij het verlaten van de ruimte niet om uit te scannen. Het Businesshome is ons ondernemerspodium en wij vragen u zoveel mogelijk uw kaarten zakelijk te gebruiken. In de rust en na afloop schenkt de barcrew ook alcoholische versnaperingen en tijdens de wedstrijd is het home en het balkon exclusief beschikbaar voor onze hoofdsponsor en hun gasten.

Mireille Janssen beheert de nieuwe Business cards en deze blijven ook na dit seizoen geldig; heeft u vragen hierover, neem even contact op met haar: mireille@bcbvv.nl

Tot zaterdag.