Uitslag BVV loterij & Nieuwjaarsreceptie BVV en Businessclub!

Na een zeer gezellige Boutmiddag en avond zaterdag jl. zijn de prijswinnaars van de grote BVV Loterij bekend gemaakt met dank aan Pieter Verboon van Notariskantoor Bijdorp Barendrecht en de magic hands van ons bestuurslid Heleen de Man. De uitslag vindt u op de site van BVV Barendrecht (www.bvvbarendrecht.nl) en wij feliciteren alle winnaars en bedanken alle lotenkopers en natuurlijk ook alle lotenverkopers.

De Nieuwjaarsreceptie van de BVV wordt volgend jaar gehouden op woensdag 11 januari; u bent welkom vanaf 17.30 uur in de kantine en rond 19.15 uur zal voorzitter Martin Seltenrijch zijn speech houden.

Het bestuur van de Businessclub zou het leuk vinden als de Businessclubleden elkaar na de thuiswedstrijd tegen GVVV op zaterdag 14 januari 2017 het beste wensen in het Businesshome. De wedstrijd start 14.30 uur en wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Net bereikt ons het trieste bericht dat de vrouw van ons Businessclublid John Kuijt, Monique Kuijt-Van Staveren op 51-jarige leeftijd dit weekend is overleden. Wij wensen John en de familie heel veel sterkte in deze zeer moeilijke tijden. De afscheidsplechtigheid is vrijdag 23 december a.s. om 13.30 uur in de Bethelkerk en aansluitend vindt de begrafenis plaats op Den Ouden Dijck aan de Derde Barendrechtseweg in Barendrecht.