Zaterdag HHC Hardenberg uit en BVV Charity Dinner!

Zaterdag 3 februari a.s. speelt Barendrecht om 15.30 uur uit tegen HHC Hardenberg in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Den Otter Verhuizingen & Transport. Wij gaan met de Businessclub de mannen aanmoedigen. Wij vertrekken om 09.30 uur van De Bongerd en gaan eerst lunchen in het Overijsselse Hardenberg aan de Vecht. Hardenberg kent de Stephanuskerk, het Jodenbergje en diverse stadsmuren; aan de BVV de eer om vanaf 15.30 uur de verdedigingsmuur van HHC te slechten. Rondom de wedstrijd zijn wij te gast in hun Businesshome en na afloop nemen wij deel aan het warm- en koud buffet. Rond 19.00 uur gaan wij weer huiswaarts. Gaat u mee? Inschrijven kan via onze site www.bcbvv.nl/Agenda en de eigen bijdrage is euro 30,00 ex BTW.

BVV sponsor Marcel Hakemulder van Diggels organiseert maandagavond 5 februari a.s. het Comedy Diner met bekende namen als Wilko Terwijn, Bert Kleijweg en Reinier Meijer. Met buikpijn van het eten gaat u niet naar huis maar wel van het lachen. Contact even met Diggels en meld u aan.

Donderdag 29 maart a.s. houdt de BVV weer het Charity Dinner en ditmaal in de vernieuwde zaal van De Uitspanning. Gezellig borrelen, smakelijk eten, bieden voor het goede BVV doel en live muziek. Meer info volgt; zet de datum vast in uw agenda.

Vrijdagochtend 13 april 2018 gaan wij opnieuw naar Die Heimat en Eintracht Frankfurt. Dit keer bezoeken wij een uitwedstrijd van ons favoriete team en wel de match op zaterdag 14 april Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt. We maken er op vrijdag een leuke dag van in Keulen en daar overnachten we ook. In de loop van de zaterdag reizen wij af naar het stadion waar de wedstrijd om 15.30 uur start. Ergens na de wedstrijd en wat eten gaan wij terug naar Barendrecht waar wij rond middernacht arriveren. De prijs zal net als dit jaar liggen rond de euro 275,00 ex BTW. Ook hiervoor graag inschrijven via onze site.

Het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi spelen wij dit jaar in tegenstelling tot eerdere mededelingen gewoon op de woensdag voor Hemelvaart namelijk woensdagavond 9 mei 2018; de derby tegen Smitshoek, Heerjansdam en nieuwkomer Rijsoord is op woensdagavond 4 april 2018. Het golftoernooi staat gepland op donderdag 23 augustus 2018.

Komende Businessclub events:

Dinsdagavond 23 januari 2018: Nieuwjaarstoost bij Restaurant de Olijfboom.

Zaterdag 3 februari 2018: een leuke dag rondom de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg.

Donderdagavond 29 maart 2018: BVV Charity Dinner in De Uitspanning.

Woensdagavond 4 april 2018: Derby tegen Smitshoek, Heerjansdam en Rijsoord op Heerjansdam.

Vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018: Bezoek aan Keulen en de wedstrijd Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt.

Woensdagavond 9 mei 2018: Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi met BBQ.

Vrijdagmiddag 22 juni 2018: Algemene Ledenvergadering en 2e Business(club) Cycle Tour.

Donderdag 23 augustus 2018: Businessclub Golftoernooi op Rhoon.

Donderdagavond 30 augustus 2018: Presentatie gids en nieuwe selectie op het hoofdveld.

Tot zaterdag.