4 Fruit Company winnaar golftoernooi Businessclub

2897117fa77c9c5d70a17a81994024b5

Het 3e BMW Jer. de Fonkert Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” in Rhoon is donderdag bij de heren gewonnen door 4FruitCompany. Het team, bestaande uit Jan Bakker, Mario Been, Ben Poot en Frans van der Heijden, speelde zeven onder de baan en kwam met handicap 6 uit op liefst 49 stablefordpunten.

Bij de dames wonnen mevrouw v.d. Ende, mevrouw v.d. Schaft, mevrouw van Tilburg en Angelique Suijkerbuijk. Jaap van den Berg sloeg de neary en de prijzen voor de logest drive gingen naar Paul Schoenmakers (ING) en Angelique Suijkerbuijk (Rabobank). De prijzen bij de golfclinic (beginners) waren voor Jolanda Zwaal en Fred Elenbaas.

Het 3e BMW Jer. de Fonkert Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” te Rhoon was weer een groot succes. Het weer was wat minder dan tijdens de voorgaande edities, maar het plezier was er niet minder om. De traditioneel gezellige en sportieve dag werd afgesloten met een borrel, een warm- en koud buffet en met live muziek.

Hoofdsponsor was BMW Jer. de Fonkert en ABNAMRO MeesPierson, ABC Kwakernaat Accountants & Adviseurs, Tsubakimoto Europe en Eetcafe Diggels waren de andere sponsors.