‘Alles is zoveel groter bij de BVV’

Veel leden van de businessclub BVV Barendrecht hebben in de oefenperiode de nieuwe trainer Adrie Poldervaart al de hand geschud. Voor de anderen is die mogelijkheid er zeker na afloop van de komende competitiewedstrijden. Ook staat de oefenmeester, die deze zomer overkwam van Zwaluwen, er open voor om eens een praatje tijdens een bijeenkomst van de businessclub te houden.

,,Dat heb ik bij mijn vorige verenigingen als Spijkenisse en Zwaluwen ook gedaan. Het is voor een trainer wel handig als hij iets meer over zichzelf kan vertellen en als hij iets uit kan leggen over systemen, werkwijze en dergelijke. Er is nog geen afspraak voor gepland, maar dat zal wel komen. Met de mensen van het bestuur van de businessclub heb ik al een goed contact. Ik ken ook een aantal businessclubleden, sommigen ook van Excelsior. Ik heb al eerder een businessmagazine van Barendrecht toegestuurd gekregen en wat mij opviel, is dat alles bij deze club weer een slag groter is.’’

Adrie Poldervaart is niet alleen trainer van BVV Barendrecht, hij is ook een aantal uren in de week als fysiotherapeut aan Excelsior verbonden en is daarnaast in een maatschap mede-eigenaar van fysiotherapiepraktijken in Hellevoetsluis en in Rotterdam.