Aanmelden voor Spek & Bonen Borrel en Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt

Na de mooie overwinning op Excelsior Maassluis is Barendrecht zaterdag 11 november a.s. vrij; 18 november hervatten zij de competitie uit tegen GVVV.

Woensdagmiddag 6 december na het uitzwaaien van Sinterklaas bent u vanaf 16.00 uur welkom in Captain’s Cabin voor de Spek & Bonen borrel en de kapiteins maaltijd. Wij sluiten in een gezellige puur Rotterdamse entourage ons Businessjaar 2017 af en de Feyenoord liefhebber kan met een schuin oog ook nog kijken naar zijn cluppie tegen Lazio Roma. Graag wel even aanmelden via www.bcbvv.nl / Agenda.

Vrijdagochtend 13 april 2018 gaan wij opnieuw naar Die Heimat en Eintracht Frankfurt. Dit keer bezoeken wij een uitwedstrijd van ons favoriete team en wel de match op zaterdag 14 april Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt. We maken er op vrijdag een leuke dag van in Keulen en daar overnachten we ook. In de loop van de zaterdag reizen wij af naar het stadion waar de wedstrijd om 15.30 uur start. Ergens na de wedstrijd en wat eten gaan wij terug naar Barendrecht waar wij rond middernacht arriveren. De prijs zal net als dit jaar liggen rond de euro 275,00 ex BTW. Ook hiervoor graag inschrijven via onze site.

Komende Businessclub events:

Woensdagmiddag/avond 6 december 2017: Spek & Bonen Borrel en de kapiteins maaltijd bij Captain’s Cabin.

Januari 2018: Nieuwjaarstoast, meer info volgt snel.

Vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018: Bezoek aan Keulen en de wedstrijd Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt.