Excelsior Maassluis thuis en gaat u mee naar BVV Barendrecht Excelsior tegen AJAX?

Barendrecht speelt zaterdag 4 november a.s om 15.30 uur thuis tegen Excelsior Maassluis in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor De Bondt. Onze Businesscrew staat als vanouds weer voor u klaar en meld u het thuisfront vast dat u wat later thuis bent vanwege de live muziek in de kantine. Party Catering Barendrecht sponsort het buffet.

Het bestuur van de BVV en Excelsior nodigen u uit voor de thuiswedstrijd van ons Eredivisie vrouwenteam tegen AJAX op vrijdagavond 3 november a.s. in het Van Donge & De Roo stadion. U bent vanaf 18.00 uur welkom in de Nsecure lounge op vertoon van uw BVV Businesscards. Het is een ideale gelegenheid om meer te zien van het populaire Nederlandse vrouwenvoetbal en om enkele Europees Kampioenen aan de bal te zien.

Rond Sinterklaas willen wij alle 500 BVV vrijwilligers verrassen met een boterletter als dank voor hun inzet en daarbij hebben wij uw hulp weer nodig. Met een bijdrage van euro 85,00 ex BTW doet u al mee en staat uw logo op de doos. Doet u ook mee? Graag even uw aanmelding per omgaande.

Komende Businessclub events:

Donderdagavond 2 november 2017: Whisky proeven met De Wijnkelder in ons Businesshome;

Woensdagmiddag/avond 6 december: Spek & Bonen Borrel bij Captain’s Cabin.

Tot donderdag, vrijdag en/of zaterdag.