Alles uit & CV: vanavond Jong Excelsior, zaterdag Katwijk en begin april Eintracht Frankfurt!

Barendrecht speelt vanavond om 19.30 uur op Woudestein vriendschappelijk tegen Jong Excelsior in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Nsecure. Zaterdag 21 januari a.s. gaat de BVV op bezoek bij Katwijk. Deze wedstrijd start 14.30 uur en zij spelen in de shirts van Van Donge & De Roo en Diggels.

Op vrijdag 7 april 2017 gaat de Businessclub op reis en wel naar die Heimat voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt – Werder Bremen. Wij willen deze vrijdag rond 07.30 uur uit Barendrecht vertrekken en onderweg een bezoek brengen aan de historische plek Loreley. De Loreley is een 132 meter hoge rots op het smalste en diepste deel van de Rijn waar volgens de overlevering een nimf met haar treurige zang en schoonheid vele schippers betoverde waardoor hun schepen op de rotsen liepen. Het is een prachtige plek om te lunchen om vervolgens in de loop van de middag te arriveren bij ons hotel in Frankfurt. De wedstrijd start 20.30 uur en daarna is het avondprogramma vrij. Na het ontbijt kunt u de stad in en einde zaterdagmiddag gaan wij vol van nieuwe ervaringen en belevenissen huiswaarts.

De totale reissom bedraagt circa euro 270,00 ex BTW, afhankelijk van het aantal supporters. Indien u een éénpersoonskamer wenst is er sprake van een toeslag.

Meld u nu aan voor deze trip vol B-2-B mogelijkheden, vriendschapsbanden en sportbeleving via www.bcbvv.nl / Agenda.

Ons 1e elftal speler Richie Basoski zoekt een nieuwe uitdaging en heeft een jarenlange ervaring op IT gebied. Interesse? Zijn CV kunt u per omgaande opvragen.

Tot vanavond en/of zaterdag.