GVVV thuis, de Businessclub Eintract Frankfurt uit & de Nieuwjaars toosten!

Barendrecht hervat zaterdag 14 januari a.s. na een geslaagd en zonnig trainingskamp de competitie met een thuiswedstrijd tegen de ploeg van John de Wolf, GVVV. De aftrap is om 14.30 uur en de BVV treedt aan in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor VS Schoonmaak. Na afloop brengen wij graag met u een Nieuwjaarstoost uit en tekent Autoschade Barendrecht haar verlengde sponsorcontract.

Op vrijdag 7 april 2017 gaat de Businessclub op reis en wel naar die Heimat voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt – Werder Bremen. Wij willen deze vrijdag rond 07.30 uur uit Barendrecht vertrekken en onderweg een bezoek brengen aan de historische plek Loreley. De Loreley is een 132 meter hoge rots op het smalste en diepste deel van de Rijn waar volgens de overlevering een nimf met haar treurige zang en schoonheid vele schippers betoverde waardoor hun schepen op de rotsen liepen. Het is een prachtige plek om te lunchen om vervolgens in de loop van de middag te arriveren bij ons hotel in Frankfurt. De wedstrijd start 20.30 uur en daarna is het avondprogramma vrij. Na het ontbijt kunt u de stad in en einde zaterdagmiddag gaan wij vol van nieuwe ervaringen en belevenissen huiswaarts.

De totale reissom bedraagt circa euro 270,00 ex BTW, afhankelijk van het aantal supporters. Indien u een éénpersoonskamer wenst is er sprake van een toeslag.

Meld u nu aan voor deze trip vol B-2-B mogelijkheden, vriendschapsbanden en sportbeleving via www.bcbvv.nl / Agenda.

Tot morgenavond op de Nieuwjaarsreceptie van de BVV en/of tot zaterdag.