ALV en Meeus Cybercrime avond & GVVV van John de Wolf thuis!

Donderdagavond 3 maart a.s. neemt Stersponsor en Businessclublid Meeus Verzekeren / Hypotheken / Pensioenen u mee in de wereld van cybercrime. Op ludieke en verrassende wijze leggen zij uw bedrijfs kwetsbaarheid bloot; een avond dus ter leering ende vermaeck. Voorafgaand aan deze interessante avond houden wij in ons Businesshome onze Algemene Ledenvergadering.

Het thema luidt: Beter voorkomen dan genezen. Digitale veiligheid is belangrijker dan ooit. Organisaties liggen continu onder vuur door kwaadwillenden die geld proberen te verdienen met behulp van digitale criminaliteit. Op dit moment gaat er wereldwijd meer geld om in Cyber criminaliteit dan in drugs. Digitale veiligheid is niet alleen de taak van de IT afdeling, maar van iedereen binnen een organisatie. 70% van alle digitale incidenten ontstaan namelijk mede door het toedoen van eigen medewerkers. Met behulp van deze lezing geven wij (Meeus) zicht op hetgeen medewerkers zelf kunnen doen om veiliger te werken. Tevens vertellen wij u kort over de nieuwe “meldplicht datalekken” die alle organisaties binnen Nederland dwingt om een melding te maken van een incident waar persoonsgegevens bij betrokken zijn. De avond is interactief met interesante weetjes, live inbraakpogingen en leuke video’s.
U bent vanaf 17.30 uur welkom in ons Businesshome voor een drankje en om 18.15 uur wordt het buffet geopend. De Algemene Ledenvergadering start 18.45 uur en om 19.00 uur neemt team Meeus het stokje over. Rond 20.15 uur is het officiële programma ten einde en bent u uitgenodigd voor de informele “after sales” en het kijken naar de halve finale KNVB Beker Feyenoord-AZ. Wij zien uw aanmelding via www.bcbvv.nl/agenda graag z.s.m. tegemoet. Het jaarverslag, de agenda en de notulen zijn bijgevoegd; de financiële stukken zijn bij ondergetekende op te vragen.

Zaterdag 5 maart a.s. speelt Barendrecht om 14.30 uur thuis tegen de ploeg van John de Wolf, GVVV. BVV speelt in het tenue van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Diggels. U bent welkom in het Businesshome en we pogen beide trainers te verleiden tot hun wedstrijdanalyse in ons home. Party Catering Barendrecht verzorgt het buffet.

Tot donderdag a.s.!