Vanavond VFC thuis Voetbal Rijnmond Cup & Kennisdag pci Nederland!

Barendrecht speelt vanavond, dinsdag 23 februari om 20.00 uur thuis in de derde ronde van de Voetbal Rijnmond Cup tegen VFC Vlaardingen in de shirts van de hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Den Otter Verhuizingen en Transport B.V. Wij zien u graag langs de lijn en in ons Businesshome voor een drankje. Zaterdag a.s. is de BVV vrij.

PCI Nederland, de partij die recent samen ging met Businessclublid Dantuma, nodigt u uit voor hun Kennisdag in Barendrecht op donderdag 17 maart a.s. met het thema Paars werken? Altijd en overal je documenten kunnen archiveren, delen en printen is de rode draad van de dag en het programma luidt: 08.00 uur Netwerkontbijt bij Stichting Huis Distino (Ronald Mac Donald Huis); 10.30 uur Kennissessie Documentmanagement; 12.00 uur Lunch; 13.30 uur Kennissessie Factuurmanagement en 15.00 uur Netwerkborrel. Aanmelden kan bij Edwin Bergamin edwin.bergamin@pcinederland.nl of via www.pcinederland.nl. Wilt u delen van het programma volgen? Neem even contact op met Edwin.

Businessclublid Axoft Telecom & IT heeft vorige week de KPN Channel Award 2016 gewonnen op basis van hun goede service, het gedegen advies en de heldere klantfocus. Proficiat en kijk eens op hun vernieuwde site www.axoft.nl.

Donderdagavond 3 maart 2016 neemt Stersponsor en Businessclublid Meeus u mee in de wereld van cybercrime. Op ludieke en verrassende wijze leggen zij uw bedrijfs kwetsbaarheid bloot; een avond dus ter leering ende vermaeck. Voorafgaand aan deze interessante avond houden wij in ons Businesshome onze Algemene Ledenvergadering. de agenda, notulen en het jaarverslag volgen later vandaag.

Het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op donderdagavond 26 mei a.s.; de Haringparty bij Gouweloos Elektrotechniek is dit jaar op woensdag 22 juni en het BMW Jer. de Fonkert Businessclub Golftoernooi spelen wij donderdag 18 augustus a.s. Voor alle evenementen kunt u reeds inschrijven via onze site.

Tot vanavond.