BVV naar Oranje Wit & BMW Jer. de Fonkert Businessclub BVV Golf!

Vanavond, dinsdag 11 augustus, speelt Baredrecht op het Zilveren Crab toernooi van Oranje Wit in Dordrecht om 19.30 uur tegen Heinenoord in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor De Bondt. Zaterdag 15 augustus a.s. treedt de BVV om 15.00 uur aan tegen Oranje Wit in de shirts van de hoofdsponsor en wedstrijd shirtsponsor Handelsonderneming Versluis.

Op donderdag 27 augustus 2015 spelen wij weer het 3e BMW Jer. de Fonkert Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” te Rhoon. De wedstrijd start 13.00 uur, de spelsoort is Texas Scramble en voor de beginners is er als vanouds een leuke clinic waar om 14.00 uur het hele kleine balletje gaat rollen. Deze traditioneel gezellige en sportieve dag sluiten wij gepast af met een borrel en een warm- en koud buffet; de live muziek zal natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt euro 72,50 ex BTW voor elk 1e Businessclublid en euro 92,50 ex BTW voor de overige gasten. De bedragen voor de clinic zijn euro 52,50 ex BTW voor het 1e Businessclublid en euro 67,50 ex BTW voor de overige deelnemers.

U kunt inschrijven via onze vernieuwde site www.bcbvv.nl (via tab Agenda) en graag de volledige namen vermelden, de handicaps en uw aanwezigheid bij het buffet.

Donderdag 10 september a.s. houdt Businessclublid Richard Poulisse van Wesotronic een Mosselparty. U bent welkom vanaf 16.30 uur en graag even aanmelden via www.wesotronic.nl/mosselparty. De ARPI Mossselwedstrijd wordt in 2016 weer gespeeld. In navolging van onze hoofdmacht speelt de Businessclub op vrijdagavond 2 oktober a.s. de derby tegen Smitshoek op “vijandelijk” terrein. De wedstrijd staat onder leiding van een professionele scheidsrechter en na afloop is er alle gelegenheid voor vragen en natuurlijk een hapje en een drankje.