Competitiestart & golf

Stdoco-BVV

Zaterdag 22 augustus a.s. start Barendrecht de competitie in de Topklasse met een uitwedstrijd tegen nieuwkomer SteDoCo (Sterk Door Combinatie) in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Handelsonderneming Versluis B.V. Morgenavond, dinsdag 18 augustus a.s., oefent de BVV nog één keer en wel om 20.00 uur thuis tegen Halsteren. Naast de naam van onze hoofdsponsor prijkt deze wedstrijd de naam van VS Schoonmaak op de shirts.

Op donderdag 27 augustus 2015 spelen wij weer het 3e BMW Jer. de Fonkert Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” te Rhoon. De wedstrijd start 13.00 uur, de spelsoort is Texas Scramble en voor de beginners is er als vanouds een leuke clinic waar om 14.00 uur het hele kleine balletje gaat rollen. Deze traditioneel gezellige en sportieve dag sluiten wij gepast af met een borrel en een warm- en koud buffet; de live muziek zal natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt euro 72,50 ex BTW voor elk 1e Businessclublid en euro 92,50 ex BTW voor de overige gasten. De bedragen voor de clinic zijn euro 52,50 ex BTW voor het 1e Businessclublid en euro 67,50 ex BTW voor de overige deelnemers.

U kunt inschrijven via onze vernieuwde site www.bcbvv.nl (via tab Agenda) en graag de volledige namen vermelden, de handicaps en uw aanwezigheid bij het buffet.

Donderdag 10 september a.s. houdt Businessclublid Richard Poulisse van Wesotronic een Mosselparty. U bent welkom vanaf 16.30 uur en graag even aanmelden via www.wesotronic.nl/mosselparty. De ARPI Mossselwedstrijd wordt in 2016 weer gespeeld. In navolging van onze hoofdmacht speelt de Businessclub op vrijdagavond 2 oktober a.s. de derby tegen Smitshoek op “vijandelijk” terrein. De wedstrijd staat onder leiding van een professionele scheidsrechter en na afloop is er alle gelegenheid voor vragen en natuurlijk een hapje en een drankje.