Details Rabobank Businessclub BVV Voetbaltoernooi 2016!

Zoals beloofd ontvangt u hierbij het programmablad (of op te vragen bij wim@bcbvv.nl) van het Rabobank Businessclub BVV Voetbaltoernooi van donderdagavond 26 mei a.s. Een prachtig aantal van 63 teams bindt de kicksen weer onder en beleeft onder prima weersomstandigheden en het motto “winnen is zilver, meedoen is goud!” een fantastische avond.

De eerste wedstrijden starten 18.30 uur en de finales zijn om 22.00 uur. Voor alle spelers hebben wij BBQ bonnen en Businessclubleden kunnen consumptiebonnen op rekening kopen. De team captain’s kunnen zich melden in het jeugdhonk en wij vragen een ieder op tijd aanwezig te zijn en rekening te houden met eventuele files. Parkeren kan op de parkeerplaatsen van De Bongerd aan beide zijden van de Dierensteinweg, bij ABNAMRO en aan de Maasstraat. Neem zelf ballen mee om in te schieten en als u niet voetbalt bent u natuurlijk van harte welkom als supporter.

Onze huis DJ’s hebben er zin in en “verwarmen” uw oren weer tot in de kleine uurtjes waarbij eén van onze Businessclubleden nog voor een live act zorgt.

Tot donderdag!