Digisource Navigate(s) North & profiel aanpassen!

Ons Businessclublid Digisource gaat zaterdag 23 januari a.s. in 7 dagen ruim 7000 kilometer afleggen onder bizar koude omstandigheden in Navigate North voor het goede doel Stichting Breath. Deze bekende stichting zet zich in voor betere leefomstandigheden voor kinderen in het voormalige Oostblok. U kunt team Digisource volgen via www.teamdigisource.nl en een bijdrage is altijd welkom.

De vernieuwde Businessclubsite voldoet nu aan onze basiswensen en de site is dinsdag jl. bij de Nieuwjaarstoast bij Mikaku gepresenteerd. Wij staan open voor uw aanbevelingen en voor nu vragen wij u uw gegevens aan te vullen en uw logo, foto’s, vacatures e.d. toe te voegen. In al ons enthousiasme hebben wij al diverse logo’s ingevoegd, u kunt deze vervangen.

Bovenstaande exercitie kunt u als volgt uitvoeren: – ga naar www.bcbvv.nl > kijk bij de tab Leden welk emailadres voor u de Gebruikersnaam is > ga naar tab Gebruikers > Inloggen > klik op wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten > u ontvangt instructies voor het nieuwe wachtwoord en kunt vervolgens weer via de Gebruikers tab inloggen en uploaden. Het toevoegen van meer rubrieken kan met de CTRL en + toetsen.

Wij danken u alvast voor uw medewerking en vragen kunt u stellen aan uw accountmanager te vinden bij de tab Contact.

Succes en vast dank.