Spakenburg thuis & BVV Jubileum Business Magazine!

Zaterdag 30 januari a.s. speelt Barendrecht om 14.30 uur thuis tegen Spakenburg in de shirts van de hoofdsponsor Van Donge & De Roo. Wij zien u graag in ons Businesshome voor een hapje en een drankje en de analyse van trainer Adrie Poldervaart. De Bondt Publishing presenteert ons het nieuwe Jubileum Business Magazine; een mooi staaltje samenwerking van de beide broers met de BVV.

Over het jubileum gesproken; vrijdagavond 8 april a.s. organiseert de BVV een echte Jubileum Voetbalquiz. U kunt inschrijven in teams van twee via onze site www.bcbvv.nl/agenda en er zijn leuke prijzen te winnen. Terwijl de jury uw antwoorden nakijkt sluiten wij de avond af met een drankje, leuke muziek en natuurlijk de huldiging van de winnaars.

Het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op donderdagavond26 mei a.s.; de Haringparty bij Gouweloos Elektrotechniek is dit jaar op woensdag 22 juni; het BMW Jer. de Fonkert Businessclub Golftoernooi spelen wij donderdag 18 augustus a.s. en iets dichterbij is de gezamenlijke inloopborrel met de Businessclub van hockeyclub HCB in ons Businesshome op woensdag 17 februari a.s. Voor alle evenementen kunt u reeds inschrijven via onze site.

Tot zaterdag!