Sportlust’46 thuis Cybercrime met Meeus & inloopborrel Hockeyclub HCB!

Barendrecht speelt morgenavond, donderdag 4 februari om 20.15 uur vriendschappelijk thuis tegen Sportlust’46 in de shirts van de hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Handelsonderneming Versluis B.V. Wij zien u graag langs de lijn en in ons Businesshome voor een drankje. Zaterdag a.s. is de BVV vrij.

Woensdag 17 februari a.s. houden wij met Hockeyclub HCB een inloopborrel in ons Businesshome. Op deze wijze kunt u op een prettige manier uw netwerk verbreden en onthoud, wij hebben op z’n minst het spelletje met de bal gemeen. U bent welkom vanaf 17.00 uur en graag even uw aanmelding via de site www.bcbvv.nl/agenda.

Donderdagavond 3 maart 2016 neemt Stersponsor en Businessclublid Meeus u mee in de wereld van cybercrime. Op ludieke en verrassende wijze leggen zij uw bedrijfs kwetsbaarheid bloot; een avond dus ter leering ende vermaeck. Voorafgaand aan deze interessante avond houden wij in ons Businesshome onze Algemene Ledenvergadering.

Het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op donderdagavond 26 mei a.s.; de Haringparty bij Gouweloos Elektrotechniek is dit jaar op woensdag 22 juni en het BMW Jer. de Fonkert Businessclub Golftoernooi spelen wij donderdag 18 augustus a.s. Voor alle evenementen kunt u reeds inschrijven via onze site.