Excelsior Maassluis uit & BVV Loterij nieuwbouw kleedkamers

Barendrecht speelt zaterdag 24 september a.s. om 14.30 uur uit tegen Excelsior Maassluis in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Nsecure. Beide ploegen maakten het deze week in de 1e ronde van de KNVB Beker eredivisionisten Excelsior en Heracles erg moeilijk en zaterdag zal blijken wie het snelst weer hersteld en fit is.

De BVV organiseert dit jaar de grote loterij ten behoeve van de nieuwbouw en/of renovatie van de kleedkamers waarbij fraaie prijzen zijn te winnen. De club heeft uw steun ook hard nodig en u kunt lotenboekjes kopen ad euro 50,00 per boekje (10 loten van euro 5,00) waarvoor u een factuur ontvangt.

Wat zijn die prijzen? Wat dacht u van een door Autobedrijf Noteboom verzorgde Hyundai i10, een cruise van de Holland America Line, een scooter van Fred Motoren, een dames- of herenfiets, Feyenoord arrangementen, een bezoek aan Excelsior en nog vele andere leuke prijzen. De auto is de komende tijd geregeld op De Bongerd te zien.

De trekking is op zaterdag 17 december a.s. en u kunt de lotenboekjes bestellen via onze site www.bcbvv.nl/agenda. Na betaling bezorgen wij de boekjes z.s.m.

Maak uzelf, uw collegae, uw klanten en de BVV blij en bestel!

Vast dank voor uw support en tot zaterdag.