Vanavond ASWH, zaterdag Kozakken Boys thuis & de BVV Loterij!

Barendrecht speelt vanavond, dinsdag 27 september, vriendschappelijk om 20.00 uur uit tegen ASWH in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Meeùs Verzekeringen / Hypotheken / Pensioenen. Zaterdag 1 oktober a.s. speelt de BVV om 14.30 uur thuis tegen Kozakken Boys in de shirts van Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Den Otter Verhuizingen & Transport. U bent welkom in het Businesshome en pik uw Businesscards even op bij Mireille Janssen indien u dit nog niet gedaan hebt.

De BVV organiseert dit jaar de grote loterij ten behoeve van de nieuwbouw en/of renovatie van de kleedkamers waarbij fraaie prijzen zijn te winnen. De club heeft uw steun ook hard nodig en u kunt lotenboekjes kopen ad euro 50,00 per boekje (10 loten van euro 5,00) waarvoor u een factuur ontvangt.

Wat zijn die prijzen? Wat dacht u van een door Autobedrijf Noteboom verzorgde Hyundai i10, een cruise van de Holland America Line, een scooter van Fred Motoren, een dames- of herenfiets, Feyenoord arrangementen, een bezoek aan Excelsior en nog vele andere leuke prijzen. De auto is de komende maanden geregeld te bewonderen op De Bongerd.

De trekking is op zaterdag 17 december a.s. en u kunt de lotenboekjes bestellen via onze site www.bcbvv.nl/agenda. Na betaling bezorgen wij de boekjes z.s.m.

Maak uzelf, uw collegae, uw klanten en de BVV blij en bestel!

Vast dank voor uw support en tot vanavond en/of zaterdag.