FC Lienden thuis, de Businessclub derby tegen Smitshoek en Heerjansdam en een baan!

Barendrecht speelt zaterdag 18 februari a.s. de thuiswedstrijd tegen FC Lienden, de ploeg van Hans Kraaij jr. De aftrap is om 14.30 uur en de BVV treedt aan in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor VS Schoonmaak. U bent natuurlijk weer van harte welkom in ons Businesshome. De wedstrijd in de 3e ronde Voetbal Rijnmond Cup thuis tegen Nieuwenhoorn van vanavond is verplaatst naar dinsdag 28 februari.

Op woensdagavond 29 maart a.s. spelen wij op De Bongerd de derby tegen de Businessclubs van Heerjansdam en Smitshoek. Na afloop is er een smakelijk buffet en heffen wij graag het glas met elkaar. De eerste wedstrijd start 18.00 uur en opgeven als speler of supporter kan al via onze site.

Op vrijdag 7 april 2017 gaat de Businessclub op reis en wel naar die Heimat voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt – Werder Bremen. Wij willen deze vrijdag rond 07.30 uur uit Barendrecht vertrekken en onderweg een bezoek brengen aan de historische plek Loreley. De Loreley is een 132 meter hoge rots op het smalste en diepste deel van de Rijn waar volgens de overlevering een nimf met haar treurige zang en schoonheid vele schippers betoverde waardoor hun schepen op de rotsen liepen. Het is een prachtige plek om te lunchen om vervolgens in de loop van de middag te arriveren bij ons hotel in Frankfurt. De wedstrijd start 20.30 uur en daarna is het avondprogramma vrij. Na het ontbijt kunt u de stad in en einde zaterdagmiddag gaan wij vol van nieuwe ervaringen en belevenissen huiswaarts.

De totale reissom bedraagt circa euro 270,00 ex BTW, afhankelijk van het aantal supporters. Indien u een éénpersoonskamer wenst is er sprake van een toeslag.

Meld u nu aan voor deze trip vol B-2-B mogelijkheden, vriendschapsbanden en sportbeleving via www.bcbvv.nl / Agenda.

De eerste elftal spelers Yorik van Deelen en Moreno Marengo zijn naast hun trainingsinspanningen op de BVV in de avond overdag op zoek naar een baan. Zij houden zich aanbevolen voor chauffeurs- en administratief werk en bij interesse kunt u per omgaande reageren.

hanskraayjr