Opnieuw Jong Vitesse uit, LED boarding en zelf lekker ballen of aanmoedigen!

Barendrecht speelt donderdagavond 23 februari a.s. opnieuw tegen Jong Vitesse na de eerder, buiten onze schuld om, ongeldig verklaarde 4-4 uitslag. De aftrap is om 20.00 uur en de BVV treedt aan in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor BEST Trucks. Treden wij in de voetsporen van AJAX en nemen we nu wel de drie punten mee!?!

Op woensdagavond 29 maart a.s. spelen wij op De Bongerd de derby tegen de Businessclubs van Heerjansdam en Smitshoek. Na afloop is er een smakelijk buffet en heffen wij graag het glas met elkaar. De eerste wedstrijd start 18.00 uur en opgeven als speler of supporter kan al via onze site.

Op vrijdag 7 april 2017 gaat de Businessclub op reis en wel naar die Heimat voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt – Werder Bremen. Na diverse enthousiaste aanmeldingen zaterdag jl. zijn er nog twee plaatsen vrij.

Woensdagavond 24 mei a.s., de avond voor Hemelvaart, is het grote Businessclub Voetbaltoernooi met BBQ weer een feit. Wij zien uw aanmelding via onze site en graag de sterkte van uw team(s) aangeven.

Ten slotte, sinds enkele weken heeft de BVV bij het hoofdveld twee fraaie LED boardings. U kunt adverteren en indien gewenst tweewekelijks uw boodschap aanpassen. Heeft u ook interesse, reageer even per omgaande.

Tot donderdag.