Zaterdag a.s. Jong Sparta thuis en Nsecure tekent contract!

Barendrecht speelt zaterdag 11 maart a.s. om 14.30 uur thuis tegen Jong Sparta in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Nsecure. Na de wedstrijd tekent Nsecure haar sponsorcontract en de collegae van Nsecure hebben u graag, onder het genot van, als getuige.

Op woensdagavond 29 maart a.s. spelen wij op De Bongerd de derby tegen de Businessclubs van Heerjansdam en Smitshoek. Na afloop is er een smakelijk buffet en heffen wij graag het glas met elkaar. De eerste wedstrijd start 18.00 uur en opgeven als speler of supporter kan al via onze site.

Op vrijdag 7 april 2017 gaat de Businessclub op reis en wel naar die Heimat voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt – Werder Bremen. De trip is volgeboekt en bij interesse kunnen wij u op de reservelijst plaatsen.

Woensdag 20 april a.s. houden wij in ons Businesshome weer een inloopborrel van 17.00 tot 19.00 uur; niets verplicht en gewoon leuk.

Woensdagavond 24 mei a.s., de avond voor Hemelvaart, is het grote Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi met BBQ weer een feit. Wij zien uw aanmelding via onze site en graag de sterkte van uw team(s) aangeven.

Ten slotte, sinds enkele weken heeft de BVV bij het hoofdveld twee fraaie LED boardings. U kunt adverteren en indien gewenst tweewekelijks uw boodschap aanpassen. Heeft u ook interesse, reageer even per omgaande.

Tot zaterdag.