Hansie, Hansie, Excelsior Barendrecht-PSV, VIP Go Ahead Eagles, de Presentatiegids & een job!

Barendrecht speelt zaterdag 2 september a.s. om 15.30 uur (i.p.v. de eerder vermelde 14.30 uur) thuis tegen FC Lienden, de club van trainer Hans Kraaij. BVV treedt aan in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Diggels. U bent vanaf 14.30 uur welkom in het Businesshome en uw Businesscards van vorig seizoen blijven ook komend seizoen geldig. Zaterdag is er weer deurcontrole. Na afloop is de uitreiking van de nieuwe BVV Presentatiegids en het is weer een prachtige editie mede gemaakt in samenwerking met De Bondt grafimedia communicatie. Complimenten en ook veel dank aan de vele BVV vrijwilligers!

Op dinsdagavond 19 september speelt Barendrecht om 19.45 uur thuis in de 1e ronde van de KNVB Beker tegen Go Ahead Eagles. U kunt reeds VIP kaarten bestellen via onze site www.bcbvv.nl. Met uw VIP kaart bent u vanaf 17.30 uur welkom in ons Businesshome met uw gasten incluis drankjes en een warm en koud buffet. Businessclubleden en BVV sponsors zonder VIP kaart zijn welkom in het Businesshome vanaf de rust. De prijs is euro 45,00 ex BTW per persoon.

Selectiespeler Melvin Winterberg zoekt een baan van 32 uur naast de afronding van zijn studie Commerciële Economie; heeft u iets met raakvlakken met zijn studie interesses? Reageer even per omgaande.

Vrijdagavond 1 september a.s. kunt u getuige zijn van het debuut van de nieuwe combinatie Vrouwen Excelsior Barendrecht in de Eredivisie. Op Woudestein trappen zij om 19.30 uur af tegen PSV. U mag hier getuige van zijn met uw Businesscard als entreebewijs; aanmelden kan via een e-mail naar demi.vanderheiden@excelsior4all.nl.

Komende Businessclub events:

Dinsdagavond 19 september: VIP ontvangst in Businesshome en bekerduel BVV-Go Ahead Eagles;

Vrijdagmiddag/avond 22 september de Business(club) Cycle Tour 2017;

Maandagavond 9 oktober 2017: Amstel Bockbier en Hollandse Stamppotten bij Diggels;

Donderdagavond 2 november 2017: Whiskey proeven met De Wijnkelder in ons Businesshome;

Woensdag 6 december: Spek & Bonen Borrel bij Captain’s Cabin.

Tot vrijdag en/of zaterdag.