Bekerduel VVOG verplaatst naar dinsdag en zaterdag Rijnsburgse Boys en SV Duiveland uit!

Barendrecht speelt in tegenstelling tot eerdere berichten al op dinsdag 22 augustus a.s. om 20.00 uur uur thuis tegen Derde Divisionist VVOG in de tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker. Zij treden aan in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor De Bondt. U bent vanaf 19.00 uur welkom in het Businesshome en uw Businesscards van vorig seizoen blijven ook komend seizoen geldig. Zaterdag 26 augustus opent de BVV de competitie om 15.30 uur uit tegen Rijnsburgse Boys in de shirts van de hoofdsponsor en Den Otter Verhuizingen & Transport.

De Businessclub vertrekt deze zaterdag om 17.00 uur vanaf de parkeerplaats van De Bongerd naar Oosterland voor de ARPI Mosselwedstrijd tegen de vissers van SV Duiveland. Na afloop is er een leuke feestavond met live muziek in hun clubhuis en proeven wij natuurlijk het “zwarte goud”. U kunt nog mee als speler en/of supporter; opgeven graag via onze site www.bcbvv.nl.

Donderdag 24 augustus a.s. zijn de golfers vanaf 11.00 uur welkom op Rhoon, de clinic start 14.00 uur. De definitieve indeling volgt donderdag.

Komende Businessclub activiteiten:

Donderdag 24 augustus 2017; Businessclub golftoernooi op Rhoon;

Zaterdagavond 26 augustus 2017: ARPI Mosselwedstrijd;

Vrijdag middag/avond 22 september de Business(club) Cycle Tour 2017;

Maandagavond 9 oktober 2017: Amstel Bockbier en Hollandse Stamppotten bij Diggels;

Donderdagavond 2 november 2017: Whiskey proeven met De Wijnkelder in ons Businesshome.

Tot dinsdag en zaterdag.