RKC en Jodan Boys thuis en de komende activiteiten!

Barendrecht speelt morgen, dinsdag 15 augustus, om 19.30 uur thuis tegen RKC 2 in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Nsecure. Zaterdag 19 augustus oefent de BVV om 14.30 uur thuis tegen Jodan Boys in de shirts van de hoofdsponsor en Diggels. Diggels is tevens op maandagavond 9 oktober a.s. onze gastheer voor de Amstel Bockbieravond met Hollandse Stamppotten.

Barendrecht start de nieuwe competitie in de Tweede Divisie op zaterdag 26 augustus a.s. met de uitwedstrijd tegen nieuwkomer Rijnsburgse Boys. Andere debutanten zijn IJsselmeervogels, FC Lisse, De Dijk en het uit de Jupiler League gedegradeerde Achilles’29. Zaterdag 2 september komt FC Lienden op bezoek. Alle thuiswedstrijden komend seizoen starten om 15.30 uur. Woensdag 23 augustus speelt Barendrecht thuis voor de KNVB Beker tegen de wiinnaar van VVOG-Gemert.

Donderdag 24 augustus a.s. organiseert de Businessclub in samenwerking met enkele sponsors het jaarlijkse golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” in Rhoon. De wedstrijd start 13.00 uur en de speelwijze is Texas Scramble Ambrose. De clinic begint om 14.00 uur. Voor de wedstrijdspelers is er een lunchpakket. De dag sluiten we traditioneel af met een diner of BBQ en live muziek.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt euro 72,50 ex BTW voor elk 1e lid en euro 92,50 ex BTW voor de overige gasten. De bedragen voor de clinic zijn euro 52,50 ex BTW voor het 1e lid en euro 67,50 ex BTW voor de overige clinic-ers. Bij deze bedanken wij BMW Jer. de Fonkert, Tsubakimoto, Nsecure, ABNAMRO MeesPierson en ABC Kwakernaat Accountants alvast voor hun support.

Zaterdag 26 augustus a.s. vertrekken wij einde middag naar Oosterland voor de ARPI Mosselwedstrijd tegen de vissers van SV Duiveland. Na afloop is er een leuke feestavond met live muziek in hun clubhuis en proeven wij natuurlijk het “zwarte goud”. U kunt nog mee als speler en/of supporter; opgeven graag via onze site www.bcbvv.nl.

Op de Businessclub site www.bcbvv.nl staan onder het kopje Agenda alle onderstaande reeds geplande activiteiten; om verder te kunnen met de organisatie zien wij uw aanmeldingen graag al tegemoet. Nieuw is de Business(club) Cycle Tour op vrijdagmiddag 22 september a.s.; op de fiets gaan wij 5 Businessclubleden bezoeken en wij sluiten de tour af met een BBQ. De bedoeling is hier een traditie van te maken om in 2018 vijf andere leden te bezoeken.

Donderdag 24 augustus 2017; Businessclub golftoernooi op Rhoon;

Zaterdagavond 26 augustus 2017: ARPI Mosselwedstrijd;

Vrijdag middag/avond 22 september de Business(club) Cycle Tour 2017;

Maandagavond 9 oktober 2017: Amstel Bockbier en Hollandse Stamppotten bij Diggels;

Donderdagavond 2 november 2017: Whiskey proeven met De Wijnkelder in ons Businesshome.

Tot morgen en zaterdag.