HHC Hardenberg uit, BVV Presentatiegids, Rabobank Voetbaltoernooi and Cybercrime again!

De BVV speelt zaterdag 23 april a.s. om 14.30 uur uit tegen HHC Hardenberg in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor De Bondt. De Tweede Divisie is binnen handbereik en uw steun is altijd gewenst.

Na de prachtige jubileum editie gaat de BVV haar best weer doen voor een sprankelende presentatiegids om hopelijk de Tweede Divisie mee tegemoet te treden. Zonder uw hulp gaat het niet en wij rekenen ook dit jaar weer op uw support. Een full colour kwart pagina (staand A4) is euro 225,00; een halve pagina bedraagt euro 450,00 en een hele pagina is euro 875,00 ex BTW. Wij verheugen ons op uw positieve reactie “in reply”.

Na onze Cybercrime avond op de ALV gaan onze leden Tinke Assurantiën en Digisource verder met dit hot item. Donderdagmiddag 21 april a.s. houden zij in samenwerking met SBV Forensics een leerzame, waarschuwende meeting. De middag start 16.00 uur en na afloop ontvangt u het boek Komt een vrouw bij de hacker!. Inschrijven kan via www.digisource.nl/kennissessie-cybercrime.

Donderdagavond 26 mei 2016 is het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi. Zoals altijd speelt u 7 tegen 7 op een half veld en geldt het bovenvermelde motto nog steeds. De BBQ zal niet ontbreken en in de kantine sluiten we de sportieve avond feestelijk af. U kunt nu reeds inschrijven via de site en graag de sterkte van uw team vermelden (prestatief of recreatief).

Tot zaterdag.